Midagon Company logo
Midagon program och projektledning erbjudande

Program- och projektledning

Med senioritet, oberoende och en jordnära inställning leder och hanterar vi affärs- och IT-projekt, på både global och lokal nivå.

Att leda projekt och driva förändring är grunden för en framgångsrik transformation 

Stark projektledning är en nyckel för framgångsrik transformation. Erfaren projektledning och ledarskapsförmågor är en del av kärnan i Midagon.

Vi hjälper våra kunder att lyckas i olika typer av projekt, från storskaliga transformationsprogram till mindre utvecklingsprojekt, organisatoriska förändringar eller förstudier.

Våra skickliga experter har erfarenhet av att leda traditionella, hybrida samt agila projekt, och kan vägleda dig i att välja bästa möjliga metod för ditt utvecklingsinitiativ.

Mer än bara projektledning

Våra program- och projektledare är experter inom sina områden och besitter stark ledarskapsförmåga. Vi är erfarna förändringsledare och fokuserar på att leverera önskad affärsnytta, samtidigt som vi håller projektets tidsplan och budget.

Vi lyckas med att genomföra transformationer, även i de mest utmanande miljöerna.

Värdet du får som kund:

• Kunniga och erfarna projektledare som förenar starkt affärsfokus med utmärkta ledarskapsfärdigheter.

• Flexibilitet att driva olika typer av projekt, från storskaliga transformationsprogram till mindre utvecklingsprojekt och organisatoriska strategier.

• Beprövade metoder och tillvägagångssätt för att framgångsrikt genomföra transformationer, även i de mest utmanande miljöerna.

Relaterade tjänster

Upprättande av PMO

Få hjälp med att införa central styrning av portföljer för alla projekt med effektiva projektkontor, modern portföljshantering samt lämpliga verktyg för framgångsrika projekt.
Läs mer

Program- och projektledning

Ett ökat värde med stark expertis inom program- och projektledning som omvandlar komplexitet till smidiga lösningar. Detaljfokus säkerställer precision i varje fas.
Läs mer

Projekthälsokontroll och stöd

Få värdefulla insikter för att säkerställa hälsan på era projekt med hjälp av interaktiva workshops och praktiska råd för projektstärkning och riskhantering.
Läs mer

Kontakta oss för mer information