Midagon Company logo

Lär känna våra konsulter

Lär känna våra konsulter

Vi har haft nöjet att ställa ett par frågor till några av våra underbara konsulter. På Midagon är vi ett sammansvetsat team som arbetar och lär oss av varandra.

Ta del av Mikael, Emelie, Alexander och Carinas konsultporträtt för att få en större förståelse av Midagon som arbetsplats och för att lära känna var och en av konsulterna lite bättre.

Mikael Stark

Vi har fått möjligheten att ställa några frågor till IT-konsulten Mikael Stark som för sex år sedan tog klivet till Midagon. Mikael arbetar idag som serviceägare på maskinuthyraren Ramirent där han ansvarar för olika system och tjänster inom IT. Det bästa med Midagon är enligt Mikael den nära relationen med kollegorna, att det är högt i tak och att ledningen verkligen bryr sig om sina medarbetare. 

Emelie Fredriksson

Emelie arbetar främst med verksamhetsutveckling, informationssäkerhet och projektledning. Om du frågar Emelie är det bästa med Midagon det goda samarbetet och möjligheten att få arbeta tillsammans i team. 

Alexander Ohlsson

Alexander Ohlsson är nästa konsult som vi har fått möjligheten att intervjua. Alexander jobbar som senior IT-konsult och är teknisk specialist inom klienthantering. I dagsläget hjälper han det internationella livsmedelsföretaget Scandi Standard att bland annat förbättra sin IT-säkerhet. Enligt Alexander är det bästa med Midagon det tydliga personalfokuset med en stor frihet över sin egen utveckling och möjlighet att planera sina dagar. 

Carina Åsell

Vi har satt oss ned med vår verksamhets & IT-konsult Carina Åsell som arbetar inom affärsområdet verksamhet och process. I dagsläget arbetar Carina på Haninge kommun, där hon jobbar med verksamhetsutveckling. Enligt Carina är det bästa med att vara en del av Midagon arbetsplatsens stora glädje och transparens.