Midagon Company logo
Tillbaka till Karriär

Lär känna Carina

Vi har satt oss ned med vår verksamhets & IT-konsult Carina Åsell som arbetar inom affärsområdet verksamhet och process. I dagsläget arbetar Carina på Haninge kommun, där hon jobbar med verksamhetsutveckling. Enligt Carina är det bästa med att vara en del av Midagon arbetsplatsens stora glädje och transparens.

HUR KOMMER DET SIG ATT DU BÖRJADE JOBBA PÅ MIDAGON? 

– Jag började jobba på Midagon (tidigare Kontract) för drygt 4 år sedan efter att ha blivit tipsad från en tidigare kollega som jobbade här. Redan vid första anblick verkade Midagon vara ett företag med stor öppenhet, vilket jag verkligen gillar och föredrar. Jag uppskattar när en verksamhet har transparens, en öppen kommunikation och involverar sina medarbetare i utvecklingsprocessen. När jag sedan började jobba på Midagon visade det sig att min magkänsla stämde, berättar Carina.

VAD ÄR DIN ROLL PÅ MIDAGON? 

-Jag är verksamhets/IT-konsult inom affärsområdet verksamhet och process och min spetskompetens är i rollen som verksamhetsutvecklingsledare. Förändringsledning är även något jag brinner extra mycket för, vilket handlar om att hjälpa företag i en förändringsprocess. Just nu befinner jag mig hos en kund där jag jobbar med verksamhetsutveckling och projektledning. Mina dagar är väldigt varierande och i rollen som konsult lär man sig otroligt mycket från olika branscher då man tvingas sätta sig in i olika situationer, berättar Carina. 

VAD GÖR DIG BÄST I VÄRLDEN PÅ DET DU GÖR? 

– Jag är en person som älskar resultat och att se förbättringsmöjligheter. Det blir en slags morot och en styrka som driver mig framåt. Jag älskar att driva projekt från ax till limpa och se hur de olika pusselbitarna faller på plats. Som person är jag energisk, strukturerad och ser alltid flera steg framåt vilket är goda egenskaper som konsult, säger Carina.  

HUR ÄR DET ATT JOBBA PÅ MIDAGON? 

-Jag trivs jättebra! Midagon är en arbetsplats med stor öppenhet, respekt, transparens och god sammanhållning, vilket till stor del är tack vare ledningens förmåga att skapa riktning. Vi jobbar mycket med teamleverans ut till våra kunder. Det innebär att vi kan leverera konsultteam med olika spetskompetenser som kunderna efterfrågar. Denna leveransform är givande för både kund och oss. Jag ser även en styrka i hur vi alla stöttar varandra internt med våra olika kompetenser och erfarenheter, det vill säga att alla är väldigt hjälpsamma när en situation uppstår inom ett område man inte helt behärskar, säger Carina. 

– Tidigare jobbade jag som konsult på ett annat bolag som saknade den tydlighet som finns på Midagon. Vi har en bra uppdelning av affärsområden och vi jobbar ständigt med att utveckla våra tjänster för att skapa tydlighet både internt och för kunderna, berättar Carina. 

HUR ÄR EN BRA DAG PÅ JOBBET PÅ MIDAGON? 

– Eftersom jag jobbar och bor i Stockholm känner jag alltid en stor glädje när jag åker till Örebrokontoret och träffar mina kollegor. Det blir som att träffa kompisar man inte har sett på länge och vi kan prata på ett mer ledigt sätt än vad man annars gör digitalt. Att kunna bolla tankar och idéer med mina kollegor ger mig mycket inspiration och glädje, säger Carina.

VEM ÄR DU UTANFÖR JOBBET? 

– Jag är en ödmjuk, inlyssnande, energisk, driven och målinriktad person som gärna umgås med vänner och familj på fritiden. Jag gillar att vara ute i naturen, resa och avnjuta god mat, avslutar Carina. 

Med de orden rundar vi av intervjun och tackar Carina för samtalet. Tror du också att Midagon kan vara arbetsplatsen för dig? Kontakta oss gärna här eller titta in på vår ”jobba hos oss”-sida för att se om vi har någon tjänst ute som skulle passa dig. 

 

Lär känna fler konsulter