Midagon Company logo

Karriär

På Midagon gör vi skillnad

Med närmare 100 engagerade medarbetare i Sverige, hjälper vi våra kunder genom affärskritiska transformationer - från strategi och förstudie till genomförande.

Vi arbetar vanligtvis på plats hos våra kunder, från något av våra kontor i Stockholm, Örebro eller på distans. 

På Midagon är medarbetaren i fokus. Vi vill att du ska trivas i din roll, känna dig utmanad av ditt arbete och framför allt ha möjlighet att påverka din egen utveckling.

Vi strävar efter att skapa en miljö där du kan trivas, utvecklas och ta ansvar för din egen väg framåt. 

Vi värnar om välmående och laganda, och vi ser stort värde i att ge våra anställda det personliga ansvaret de behöver för att växa.

Vi firar tillsammans när vi lyckas, vilket stärker vår sammanhållning och gör oss starkare som team. 

Vi expanderar ständigt och är alltid på jakt efter nya medarbetare till Midagon-teamet. 

Är du vår nästa kollega?

Möt dina potentiella framtida kollegor!

 • Lär känna Emelie

  Emelie arbetar främst med verksamhetsutveckling, informationssäkerhet och projektledning. Om du frågar Emelie är det bästa med Midagon det goda samarbetet och möjligheten att få arbeta tillsammans i team. 

 • Lär känna Mikael

  Vi har fått möjligheten att ställa några frågor till IT-konsulten Mikael Stark som för sex år sedan tog klivet till Midagon. Mikael arbetar idag som serviceägare på maskinuthyraren Ramirent där han ansvarar för olika system och tjänster inom IT. Det bästa med Midagon är enligt Mikael den nära relationen med kollegorna, att det är högt i tak och att ledningen verkligen bryr sig om sina medarbetare. 

 • Lär känna Alexander

  Alexander Ohlsson är nästa konsult som vi har fått möjligheten att intervjua. Alexander jobbar som senior IT-konsult och är teknisk specialist inom klienthantering. I dagsläget hjälper han det internationella livsmedelsföretaget Scandi Standard att bland annat förbättra sin IT-säkerhet. Enligt Alexander är det bästa med Midagon det tydliga personalfokuset med en stor frihet över sin egen utveckling och möjlighet att planera sina dagar. 

 • Lär känna Carina

  Jag trivs jättebra! Midagon är en arbetsplats med stor öppenhet, respekt, transparens och god sammanhållning, vilket till stor del är tack vare ledningens förmåga att skapa riktning.

Alla lediga tjänster

Vi erbjuder

Livsbalans

Vi på Midagon förstår att en sund balans mellan arbete och privatliv är grundläggande för våra medarbetares välbefinnande.

Därför tillhandahåller vi flexibla arbetsvillkor, inte minst i fråga om semester och arbetstider, särskilt under perioder mellan uppdrag. 

Vi erbjuder dessutom förmåner som riktar sig mot att förbättra våra medarbetares hälsa, inklusive rekreationsförmåner samt bra företagshälsovård.

Rättvis ersättning

Vi värderar den hängivenhet och expertis som våra medarbetare tillför.

Det är viktigt för oss att detta återspeglas i en rättvis och konkurrenskraftig ersättning, samtidigt som vi strävar efter att erbjuda arbetstider som är hälsosamma och balanserade.

Vår lönestruktur inkluderar en fast lön kompletterad med en rörlig komponent, som baseras på individuellt bidrag.

Dessutom, för att främja långsiktigt engagemang, ger vi alla våra medarbetare möjligheten att bli delägare, genom vårt partnerskaps- och aktieägarprogram.

Stöd

Med mycket erfarna och kompetenta medarbetare i våra team, befinner vi oss en unik position där vi kan ge och få stöd när vi ställs inför dagliga och komplexa utmaningar i våra uppdrag.

Vi uppmuntrar öppet kunskapsutbyte och delning av insikter bland våra medarbetare. Därmed har vi skapat en kultur som främjar samarbete, kollegialt stöd och gemensamt lärande.

Även om vårt arbete ibland utförs självständigt, finns alltid stödet från vårt engagerade team i bakgrunden.

Personlig utveckling

Världen förändras ständigt och vi på Midagon uppmuntrar våra medarbetare att kontinuerligt lära sig och utvecklas genom sina uppdrag.

Vi vill att våra medarbetare ska känna att de utvecklas och växer genom sitt dagliga arbete.

Genom vårt interna nätverk erbjuder vi lärande från kompetensgrupper samt kurser och evenemang genom en personlig utvecklingsplan.

När det uppstår nya interna nyckelpositioner strävar vi alltid efter att tillsätta dem inifrån vårt team.

Kontakta oss för mer information