Midagon Company logo

På Midagon förnyar vi synen på konsulttjänster.

Vi är en nordisk och oberoende aktör inom affärs- och IT-konsultation, med en särskild inriktning på komplexa transformationsprojekt och program.

Midagon stärker närvaro i finanssektorn - FiDo Consulting går ihop med Midagon

Missade du vårt webinar ? Inga problem, in och lyssna här ! Framtidssäkring med ERP – Från behovsanalys till verklighet

Vi är Midagon

Vi kombinerar omfattande erfarenhet av program- och projektledning med specialistkompetens inom affärs- och IT-transformationer. Bland våra specialistområden finns bland annat ERP-transformation, IT-transformation, Soucing, M&A och Cybersäkerhet. Vi är alltid 100% objektiva och oberoende i råden vi ger. För att garantera detta har vi inga partnerskap eller beroenden till specifika tekniska lösningar eller produkter. Detta gör att våra kunder alltid kan lita på att vi enbart verkar i deras intressen. Våra medarbetare är i centrum för allt vi gör. Vi erbjuder våra konsulter en unik gemenskap tillsammans med fler seniora medarbetare, utvecklande uppdrag och stora möjligheter till vidareutveckling i en medmänsklig och avslappnad kultur. Vi strävar efter att förnya synen på konsulttjänster: mer värde, objektivitet och ett pragmatiskt angreppssätt för våra kunder samt meningsfulla utmaningar kombinerat med en hälsosam balans mellan arbete och privatliv för våra medarbetare.

Kontakta oss

Jag godkänner integritetspolicyn. Midagon Sverige behöver den information du tillhandahåller oss för att kunna kontakta dig angående våra produkter och tjänster.