Midagon Company logo
Tillbaka till Bloggen

Årskrönika

År 2023 har varit en tid för utveckling och gemenskap för oss. Det känns extra viktigt, när omvärlden stått inför stora utmaningar.

På Midagon har vi vuxit och blivit fler. Mer än dubbelt så många faktiskt. Vi gick från att vara Kontract, till att gå samman med Midagon i Finland för att tillsammans växa vidare i Norden. I och med det stora steget fick vi fler nya kollegor, fler experter till teamet och ännu bredare kompetens.

Ett av mina finaste minnen från året var när vi åkte över till Helsingfors för att möta våra nya kollegor i Finland. Vilken resa det blev! Under flera dagar blev det tydligt att vi inte längre var två skilda bolag utan ett; med gemensamma värderingar, gemensam kultur och gemensamma mål.  

Tillsammans, som Midagon, har vi blivit starkare än någonsin. Och på kuppen har vi kul tillsammans!  

Vi har dessutom fått fortsatt förtroende från många av er kunder. Vi finns till för att hjälpa er med era mest utmanande projekt och förändringar. Nu, när vår kompetens och kapacitet blivit ännu starkare, så kan vi stötta er ännu bättre i både etablerade och nya områden där vi inte har kunnat bidra tidigare.   

Det gör mig stolt. Så hur har detta varit möjligt? 

Tack vare alla medarbetare såklart. Det är inte enkelt att få ett konsultbolag att växa med bibehållen kultur, kvalitet och lönsamhet. Att dessutom göra det under ett dels ett så utmanande år i omvärlden, samt inte minst under ett samgående med våra kollegor i Finland, är exceptionellt. Men det har vi lyckats med; landat på bästa möjliga sätt och gett oss själva riktigt bra förutsättningar för ett roligt kommande år.  

 Tack vare era idéer, er öppenhet och ert driv har vi lyckats fortsätta framåt i en stadig takt. 

Nu siktar vi mot 2024! Tillsammans har vi byggt en stabil grund för fortsatt utveckling och tillväxt. Nästa år gör vi ett riktigt avstamp i vår vision - att bli det ledande konsultbolaget i Norden inom transformation! Jag ser verkligen emot den resan tillsammans med er. 

 

Kristian Franzén, medgrundare och Managing Director för Midagon Sverige 

 

Fler blogginlägg