Midagon Company logo
TIllbaka till Nyheter

Midagon AB certifierade av Great Place to Work® för sjätte året i rad

Great Place to Work® är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och hjälper organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett great place to work får en certifiering som sträcker sig över 12 månader.

”Den prestigefyllda utmärkelsen är något vi är otroligt stolta över. Vi har vuxit och utvecklats mycket som bolag det senaste året, inte minst genom samgåendet mellan Kontract och Midagon, och att då bibehålla en sådan hög medarbetarnöjdhet tyder på att vi gör rätt saker och gör det bra tillsammans!

Kristian Franzén, VD

 /”En Great Place to Work-Certifiering™ är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarens arbetsplatskultur och deras upplevelse av den”, säger Jeanette Bergvall, vd för Great Place to Work. ”Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarnas faktiska upplevelser av arbetsplatsen. Att bli certifierad innebär att Midagon är en av de bästa organisationerna i landet.”

Fler nyheter