Midagon Company logo
TIllbaka till Nyheter

Kontract (nuvarande Midagon) utsett till MästarGasell av Dagens Industri  

Kontract, som nu slagits ihop med finska Midagon, har inte mindre än fem gånger blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. Därmed sällar vi oss till den lilla skaran av bolag som blivit gasellföretag tre gånger eller fler, och får därför i år, i samband med prisutdelningens 20-årsjubileum, motta diplom som MästarGasell. 

Utmärkelsen Gasellföretag delas ut av tidningen Dagens industri. Begreppet syftar på den amerikanska forskaren David Birchs teorier om gasellföretag som näringslivets mellanskikt, där den stora tillväxten och majoriteten av nya jobb skapas. Kravet för att klassas som gasellföretag är en obruten tillväxt de senaste tre åren på totalt 100 procent eller mer och gå med vinst. Det har Kontract (numera Midagon) lyckats med totalt fem gånger. 

"Det är kul att ha visat att det går att driva upp ett internationellt erkänt företag med Örebro som bas, och locka medarbetare från hela landet. Alla priser och utmärkelser är en effekt av att vi gör någonting bra"

Kristian Franzén, VD och en av grundarna till Kontract (numera Midagon).

I år fyller Gasell-utmärkelsen 20 år och det firar Dagens Industri med att dela ut utmärkelsen MästarGasell till alla företag som blivit gasellföretag tre gånger eller fler. Därför har ett MästarGasell-diplom nu hittat hem till Kontracts kontor på Trädgårdsgatan i Örebro. 

"Det här är ju verkligen en utmärkelse som alla på företaget kan ta åt sig äran för, och det är roligt. Men vi ska inte glömma bort att alla medarbetare varje dag skapar värde för våra kunder, och det är det som verkligen driver oss"

Fler nyheter