Midagon Company logo
TIllbaka till Nyheter

För femte året i rad, blev Kontract (nuvarande Midagon) A Great Place to Work 

Kontract (nuvarande Midagon) meddelade stolt sin certifiering som ”A Great Place to Work” för femte året i rad! ”Certifieringen är en bekräftelse på att vårt konsekventa arbete med utveckling ger resultat.” berättade Kristian Franzén, VD.  

Grunden för certifieringen var en medarbetarundersökning och kulturinventering som gjordes från både medarbetare och ledning. Undersökningen handlade om diverse nyckelfaktorer, såsom intern utveckling, gemenskap och balans i arbetslivet. Att arbeta för god miljö och kultur på arbetsplatsen var en självklarhet för Kontract, som numera slagits ihop med finska Midagon, och det kändes otroligt belönande att få tillbaka så fin respons. Det visade att de gjorde rätt saker. All respons, av alla slag, var viktig för att de ska kunna identifiera sina förbättringsområden och belysa dem ytterligare. Det uppgav att det är viktigt att dem inte blir bekväma och slutar utvecklas, utan att de fortsätter att sikta högre. 

Hanna Fredriksson, HR-ansvarig på Midagon Sverige (tidigare Kontract) glädjades åt nyheten;  

”Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och att förbättra oss. Våra medarbetare är vår framtid och vår viktigaste resurs, därför är detta ett prioriterat område för oss. Att vi för femte året i rad blev certifierade som en utmärkt arbetsplats genom Great Place to Work var otroligt glädjande.” 

Om Certifieringen: 

Great Place to Work® certifierar utmärkta arbetsplatser globalt, och är hittills den enda av sitt slag. Certifieringen är, med 30 års erfarenhet i ryggen, ett effektivt verktyg för organisationer som vill bidra i skapandet av en hälsosam arbetsplats. 

Vill du också bli en av oss? Vi söker efter fler drivna och duktiga kollegor. Se lediga tjänster här

Fler nyheter