Midagon Company logo

Senior Verksamhetsutvecklare

Vill du jobba med varierande uppdrag jämsides med de allra mest erfarna i IT-branschen?

Midagon är en stabil, växande koncern med mångåriga kundrelationer. Vi är över 200 konsulter i Norden, varav cirka 100 befinner sig i Sverige. Vi driver uppdrag i både privat och offentlig sektor, åt stora globala aktörer såväl som nationella företag. Våra uppdrag varierar i storlek, men gemensamt är att vi hjälper våra kunder att lyckas med sina komplexa transformationer.

Våra erfarna konsulter har en bakgrund inom bland annat projektledning, verksamhetsutveckling eller specialkompetens inom specifika ämnesområden. Hos oss hittar du de bästa av de bästa. Ett ypperligt kvitto är våra utmärkelser som DI Gasellföretag, Sveriges nöjdaste kunder (Radar), certifierade av ”Great place to work” samt Superföretag av Veckans affärer.

Vill du också vara del av ett team av seniora experter, där avslappnad atmosfär går hand i hand med ett engagerat arbete och sund livsbalans?

Din roll

Du kommer tillhöra ett team med erfarna konsulter som arbetar i gränslandet mellan verksamhet och IT. Teamet består idag av ett 20-tal konsulter med lång erfarenhet och varierande områden så som program- och projektledning, verksamhetsutveckling, förändringsledning, IT-styrning och IT- och informationssäkerhet.

I din roll kommer du:

· Få möjlighet att jobba i varierande uppdrag hos både nationella och internationella kunder inom olika branscher

· Få möjligheten att leda olika typer av verksamhetsprojekt

· Ingå i ett team med likasinnade kollegor med lång erfarenhet där ni inspirerar, utvecklas och samarbetar med varandra i olika uppdrag

Den vi söker

Du är en tongivande och ledande person som inger förtroende, har strategisk förmåga och en lagom portion pondus. Du är skicklig på att bygga relationer, knyta nya kontakter och samarbetar väl med såväl interna kollegor som kunder. Som person ser vi att du är utåtriktad, energisk och inspirerar din omgivning. Förutom att hantera utmanande och utvecklande uppdrag är du prestigelös och är engagerad i att utveckla våra kunder, kollegor och dig själv.

För att lyckas i rollen ska du ha:

· Erfarenhet av att driva förändringsresor, leda projekt/program inom verksamhetsutveckling eller systemtransformation

· Erfarenhet inom några av följande: strategiarbete, processer, förstudier, kravhantering, analys och etablering av IT-styrning, ledningssystem

· Erfarenhet av metoder som ADKAR, PPS, pm3, ITIL, SAFe, agila arbetssätt mm

Du har tidigare konsulterfarenhet och certifieringar inom verksamhetsutveckling, förändringsledning, projektledning eller andra relevanta utbildningar. Vi ser även att du har god kommunikativ förmåga och behärskar såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift

Är du nyfiken?

Läs gärna mer på www.midagon.com där du också enkelt registrerar din ansökan. Har du ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Martin på martin.nilsson@midagon.com eller 070–2257833.

Välkommen till oss!

Sök tjänsten

Senior Verksamhetsutvecklare

Kontakta oss för mer information