Midagon Company logo

Program- och projektledare inom ERP

Vill du ta dig an utvecklande uppdrag tillsammans med branschens mest erfarna?

Midagon är en stabil, växande koncern med mångåriga kundrelationer. Vi är över 200 konsulter i Norden, varav cirka 100 befinner sig i Sverige. Vi driver uppdrag i både privat och offentlig sektor, åt stora globala aktörer såväl som nationella företag. Våra uppdrag varierar i storlek, men gemensamt är att vi hjälper våra kunder att lyckas med sina komplexa transformationer.

Våra erfarna konsulter har en bakgrund inom bland annat projektledning, verksamhetsutveckling eller specialkompetens inom specifika ämnesområden. Hos oss hittar du de bästa av de bästa. Ett ypperligt kvitto är våra utmärkelser som DI Gasellföretag, Sveriges nöjdaste kunder (Radar), certifierade av ”Great place to work” samt Superföretag av Veckans affärer.

Vill du också vara del av ett team av seniora experter, där avslappnad atmosfär går hand i hand med ett engagerat arbete och sund livsbalans?

Rollen

Vi letar nu efter fler konsulter med erfarenhet som seniora projektledare.

I rollen driver du utmanande transformationsprojekt tillsammans med våra projektledare och verksamhetsutvecklare. Du arbetar jämsides med kunden i deras förändringsresor från tidig projektstart, implementering till överlämning.

För trivas hos oss krävs i rollen en kombination av entusiasm, pragmatism samt ett metodist tillvägagångssätt. Både ledarskaps- och projektledningserfarenhet är avgörande, liksom färdigheter inom förändringsledning.

För att bli framgångsrik i rollen bör du ha:

Har lett projekt inom affärs- och IT-transformationer, inklusive men inte begränsat till ERP-program, M&A, verksamhetsarkitektur eller industriella digitaliseringsprojekt

· Är insatt i ledande ERP-system som SAP, M3 eller Dynamics

· Förenar affärs- och teknisk kunskap, särskilt när det kommer till centrala affärsprocesser inom ekonomi eller tillverkning

· Kan uppvisa utmärkt ledarskap och gedigen projektledningserfarenhet

· Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska

Om du brinner för ständig förändring, älskar att ta dig an komplexa utmaningar och genuint vill hjälpa kunder att realisera sina mål, då kan du vara rätt person för oss.

Är du nyfiken?

Läs gärna mer på www.midagon.com där du också enkelt registrerar din ansökan. Har du ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Martin på martin.nilsson@midagon.com eller 070–2257833.

Välkommen till oss!

Sök tjänsten

Program- och projektledare inom ERP

Kontakta oss för mer information