Midagon Company logo

IT- & Informationssäkerhetskonsult

Vill du jobba med varierande uppdrag jämsides med de allra mest erfarna i IT-branschen?

Midagon är en stabil, växande koncern med mångåriga kundrelationer. Vi är över 200 konsulter i Norden, varav cirka 100 befinner sig i Sverige. Vi driver uppdrag i både privat och offentlig sektor, åt stora globala aktörer såväl som nationella företag. Våra uppdrag varierar i storlek, men gemensamt är att vi hjälper våra kunder att lyckas med sina komplexa transformationer.

Våra erfarna konsulter har en bakgrund inom bland annat projektledning, verksamhetsutveckling eller specialkompetens inom specifika ämnesområden. Hos oss hittar du de bästa av de bästa. Ett ypperligt kvitto är våra utmärkelser som DI Gasellföretag, Sveriges nöjdaste kunder (Radar), certifierade av ”Great place to work” samt Superföretag av Veckans affärer.

Vill du också vara del av ett team av seniora experter, där avslappnad atmosfär går hand i hand med ett engagerat arbete och sund livsbalans?

Din roll

Du kommer att tillhöra ett team med experter inom verksamhetsutveckling samt IT- och informationssäkerhet. Som konsult kommer du vara med i våra kunders förändringsresor från att sätta upp riktlinjer för säkerhetsarbetet till att sedan vara med och implementera nya rutiner, stöd, tekniska åtgärder och arbetssätt.

I din roll kommer du:

· Få möjlighet att jobba i varierande uppdrag hos både nationella och internationella kunder inom olika branscher i både privat och offentlig sektor

· Få möjligheten att styra, leda och rådgiva i olika uppdrag inom IT och informationssäkerhet

· Ingå i ett team med likasinnade kollegor med lång erfarenhet där ni inspirerar, utvecklas och samarbetar med varandra i olika uppdrag

Den vi söker

Som person ser vi att du är utåtriktad, strukturerad och inspirerar din omgivning. I rollen som säkerhetskonsult ska du ha erfarenhet av att granska en verksamhets nuläge utifrån någon eller alla infallsvinklar så som människan, processen eller tekniken.

Som person ser vi att du har erfarenhet av:

· Analys, planering och införande av LIS

· Analys, planering och införande av organisatoriska och/eller tekniska skyddsåtgärder

· Lagstiftning och regulatoriska krav så som GDPR, säkerhetsskyddslagen och NIS(2)

· Kontinuitets- och katastrofplanering

· Informationsidentifiering, klassning och skyddsåtgärder

Du kanske inte är heltäckande inom alla områden men du behöver ha flera års erfarenhet inom minst ett par av dem. Du har ett par års erfarenhet som konsult och är bekväm i att presentera till exempel ett nuläge och strategi för en ledningsgrupp lik väl som att prata övergripande teknik med IT-avdelningens medarbetare. Certifieringar såsom exempelvis CISSP, CISA CISM eller motsvarande är extra meriterande. Vi ser även att du har god kommunikativ förmåga och behärskar såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift.

Är du nyfiken?

Läs gärna mer på www.midagon.com där du också enkelt registrerar din ansökan. Har du ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Martin på martin.nilsson@midagon.com eller 070–2257833.

Välkommen till oss!

Sök tjänsten

IT- & Informationssäkerhetskonsult

Kontakta oss för mer information