Midagon Company logo

Erfaren IT-Projektledare

Vill du jobba med varierande uppdrag jämsides med de allra mest erfarna i IT-branschen?

Midagon är en stabil, växande koncern med mångåriga kundrelationer. Vi är över 200 konsulter i Norden, varav cirka 100 befinner sig i Sverige. Vi driver uppdrag i både privat och offentlig sektor, åt stora globala aktörer såväl som nationella företag. Våra uppdrag varierar i storlek, men gemensamt är att vi hjälper våra kunder att lyckas med sina komplexa transformationer.

Våra erfarna konsulter har en bakgrund inom bland annat projektledning, verksamhetsutveckling eller specialkompetens inom specifika ämnesområden. Hos oss hittar du de bästa av de bästa. Ett ypperligt kvitto är våra utmärkelser som DI Gasellföretag, Sveriges nöjdaste kunder (Radar), certifierade av ”Great place to work” samt Superföretag av Veckans affärer.

Vill du också vara del av ett team av seniora experter, där avslappnad atmosfär går hand i hand med ett engagerat arbete och sund livsbalans?

Din roll

Du kommer tillhöra teamet Projektledning & Förvaltningsledning som arbetar med en blandning av processer, ledarskap och förändringsledning. Teamet består idag av ett 20-tal konsulter med lång erfarenhet av projektledning, programledning, systeminförande och digitala transformationer.

I din roll kommer du:

· Få möjlighet att jobba i varierande uppdrag hos både nationella och internationella kunder inom olika branscher

· Få möjligheten att styra och leda verksamheter inom IT-relaterade projekt

· Ingå i ett team med likasinnade kollegor med lång erfarenhet där ni inspirerar, utvecklas och samarbetar med varandra i olika uppdrag

Den vi söker

Som person ser vi att du är utåtriktad, energisk och inspirerar din omgivning. Förutom att hantera utmanande och utvecklande uppdrag är du prestigelös och är gärna involverad i att utveckla våra kunder, kollegor och dig själv.

Som person ser vi att du har:

· Erfarenhet av IT-och verksamhetsrelaterade projekt

· Hög förmåga av att leda och driva projekt med ansvar för budget och rapportering till styrgrupper

Du behöver vara en van projektledare inom IT som trivs i att sätta sig in i nya verksamheter samt besitter tidigare konsulterfarenhet. Vi blir glada om du har tidigare erfarenhet av PPS, PM3, Prince2 eller SAFe, en certifiering eller licens är ett extra plus. Vi ser även att du har god kommunikativ förmåga och behärskar såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift

Är du nyfiken?

Läs gärna mer på www.midagon.com där du också enkelt registrerar din ansökan. Har du ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Martin på martin.nilsson@midagon.com eller 070–2257833.

Välkommen till oss!

Sök tjänsten

Erfaren IT-projektledare

Kontakta oss för mer information